Изграждаме качествена градска среда и стабилно бъдеще за нашите деца!

Хармонията между хората и хармонията с природата са дълбоко залегнали в бизнес философията на Роял Инженеринг ООД. Ние се стремим да създадем синергия между растежа на бизнеса и човешкото развитие!

   Нашата стратегия за успешно развитие

  • Контролиран растеж на фирмата в строителството на сгради и съоражения;
  • Фокус върху развитието на хората и насърчаване на високоефективните екипи;
  • Поддържане на проактивен подход и тясно сътрудничество, което води до дългосрочни взаимоотношения с клиентите;
  • Непрекъснато подобряване на нашата работа и постигане на по-високо ниво на оперативна стабилност;
  • Поддържане на устойчива среда за работа и развитие на служителите от нашия екип.

Ние сме Вашия надежден партньор в строителството

Роял Инженеринг ООД е специализирана в строителството на жилижни и административни сгради, управление на строително-инвестиционни проекти, пълен инженеринг, цялостно проектиране, строителен мениджмънт, строителен надзор, ремонтни и довършителни работи, вътрешно – сградни инсталации и интериорен дизайн.
Фирмената политика и начина на управление определят Роял Инженеринг ООД като иновативна, модерна и успешна строителна фирма на пазара в България. За нас водещите принципи, които ни правят успешни, модерни и различни са качеството на материалите, иновациите в строителство, социалните аспекти на всеки проект и стремежа да допринесем за изграждането на по-добро общество днес, за да се гордеем с архитектурното наследство, което ще завещаем на нашите деца.

Прозрачност на работата

Ние работим и развиваме своя бизнес с висока степен на етичност, почтеност и прозрачност. Ние живеем според нашия Кодекс за поведение и никога не приемаме преки пътища. Подкрепяме работна среда, в която всеки може да изрази мнението си.

ЦЕЛИ
за развитие на фирмата
Основните цели на Роял Инженеринг ООД – строителство в името на по-добро общество – определят посоката на развитие на фирмата.

Роял Инженеринг ООД предоставя иновативни и устойчиви решения за създаване на устойчиво бъдеще за своите служители, клиенти и партньори.

ГРИЖА
за живот
Ние се грижим за качеството на живот на хората и за околната среда. Работим безопасно или изобщо не работим. Подкрепяме здравето и успешните начинания.

Насърчаваме „зелените“ решения. Ние сме отговорни пред бъдещите поколения.

ЗАЕДНО
– по-добри
Винаги се стремим да бъдем по-добри във всичко, което правим. Гордеем се с високото качество на строителството, професионализмът в управлението на строително-инвестиционни проекти и иновациите, които въвеждаме в бранша.

Гордеем, че имаме смелостта да правим нещата по различен начин. Нашите служители получават свободата да дадат воля на собствените си умения и сами да развиват качествата си, да намират решенията и да правят неща по свой начин.

ОТГОВОРНОСТ
към клиента
Ние помагаме на нашите клиенти да бъдат успешни в бизнеса си, защото сме техен надежден консултант. Ние се стремим да разберем техните нужди и нуждите на техните клиенти.

Ние сме тук, за да помогнем на нашите клиенти да превърнат своите желания в реалност.

Управление на проекти

02 4267361

Ние сме Вашия надежден строителен консултант!

Имейл: office@royalengr.com
Моб. номер: +359 887 878 160

НАШИЯТ ЕКИП Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ

Свалете актуален каталог с услуги  Свалете