Качествено изпълнение с грижа за теб!

Ние създаваме сгради със собствена индивидуалност, дух, стил и характер.
Качеството на среда определя качеството на живот.

ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО


Жилищни сгради с модерна и стилна архитектура, качество на строителството и отличен краен резултат.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ


В малките детайли се крие очарованието на всяка успешна сграда. Ние създаваме сгради, които ще Ви вдъхновят и ще предизвикат Вашата креативност.

СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ


Ще внесем отново спокойствие и уют с цялостни решения за ремонт на Вашия дом и офис. А нашия мениджърски екип ще гарантира безпроблемното управление на Вашия проект.

БРОШУРА

Запознайте се с нашите услуги, описани в брошурата,
като натиснете бутона в дясно.

СВАЛИ

КОНТАКТ

Имате нужда от нашите услуги? Свържете се с нас, като натиснете бутона в дясно.

ВРЪЗКА С НАС

НАШИТЕ УСЛУГИ

Строителство на сгради и съоръжения

Ние от Роял Инженеринг влагаме отношение в работата, внимание към всеки детайл и подбираме качествени материали, които осигурят Вашия комфорт и сигурност.

ПОВЕЧЕ »

Цялостно проектиране

Модерни архитектури, вдъхновени от съвременната „hi-tech“ архитектура на Запада и Далечния Изток със специалното внимание и прецизното планиране на всеки елемент от проекта.

ПОВЕЧЕ »

Довършителни работи

Подобряваме средата за живот чрез технологичните иновации, заложени в основата на качествени ремонти и довършителни работи с кратките срокове за реализирането на всеки проект.

ПОВЕЧЕ »

Строителен мениджмънт

Професионално управление на инвестиционни проекти чрез цялостното планиране, координация и контрол на изпълнението от инвестиционното намерение до неговата успешна реализация.

ПОВЕЧЕ »

Строителен надзор

Гаранция за качеството на изпълнение на строителството, оценка на съответствието и въвеждането на сградите в експлоатация в срок, обославя наличието на строителния надзор на обекта.

ПОВЕЧЕ»

Интериорен дизайн

Зоната за осъществяване на Вашите креативни идеи! С помоща на нашия екип и модерните технологии на работа ще постигнем модерна функционалност, креативен уют и релаксиращ комфорт за Вас и Вашето семейство.

ПОВЕЧЕ »

Управление на проекти

Управление на строително – инвестиционни проекти за постигането на добри резултати и ясно поемане на отговорностите чрез цялостното управление на процесите.

ПОВЕЧЕ »

Пълен инженеринг

Експертни екипи в сферата на проектиране, цялостно изпълнение на строително-монтажни дейности, въвеждане на сградите в експлоатация, гаранционна и следгаранционна поддръжка и обслужване.

ПОВЕЧЕ »