Роял Инженеринг ООД е инженерингова компания, която предлага на своите клиенти пълният набор от услуги – от строителството и ремонта до интериорния дизайн и обзавеждането на Вашия дом и офис. Ние предлагаме на своите клиенти консултатнтски услуги относно интериорните решения, изготвянето на интериорни проекти и мениджмънт на проектите до тяхното финално реализиране. Специализирани сме в сферата на интериорния дизайн на жилищни и обществени пространства. Винаги започваме с моделиране на пространствата, защото  сме убедени, че в съвременното напрегнато ежедневие е от съществено значение да живеете, работите и почивате в удобна, функционална и уютна атмосфера.

Независимо дали изготвяме проект за Вашата родителска спалня или просто малък дизайн на банята, ние даваме най-креативните идеи и решения. Интериорният дизайн има основен акцент върху планирането, функционалния дизайн и ефективното използване на пространствата. Интериорният дизайн включва организирането на основното оформление на пространствата в сградата, както и въпроси като позициониране на прозорци и врати, акустика, осветление и т.н. Нашият експертен екип се грижи за реализацията на одобрения от Вас проект от началото до края.

Нашия екип от висококвалифицирани интериорните дизайнери създадат духа и уюта на вътрешна среда, която е функционална и безопасна. Те прилагат натрупания опит и принципите за устойчиво проектиране, с което се гарантира, че хората могат да живеят, да се учат или да работят в безвредна среда, която също така е естетически издържана, модерна и функционална.