„Представете си уникалното, създайте забележителен проект!“

В Роял инженеринг ООД, ние се гордеем, че имаме смелостта да правим нещата по различен начин. Даваме на хората от нашия екип пространството да бъдат самостоятелни и свободата да проектират и правят неща по свой начин.

Вярваме, че когато клиентите решат да си сътрудничат с нас, те често вземат решението въз основа на впечателенията от хората от нашия екип. И не само техническата им експертиза, но техният дух на сътрудничество, иновативни идеи и възможностите им за решаване на проблеми чрез творчество са движещата сила на екипа и развитието на компанията.

Нашият призив – „представете си уникалното, създайте нещо забележително“ – е убедително предложение както за нашите служители, така и за клиентите. Това насърчава и дава възможност за смели нови начини на работа. В резултат на това нашата работна атмосфера е истински динамична, разнообразна и насочена към бъдещето. Имаме силата на визията да ни насочи, енергията, която да ни води, и дълбоко залегналият ангажимент за постигане на положителни резултати.

Нашите оперативни принципи и поведение

В Роял Инженеринг ООД, хората от нашите екипи са обединени от културата на върхови постижения. За да можем да ръководим работата си безупречно и да можем да се отличим на пазара, ние разработихме набор от основни принципи на работа: Ние сме в центъра на човека и използваме нашите познания за човешкото поведение и психологията, за да си представим среди, които балансират благосъстоянието с търговски успех.

Имаме обща визия и вярваме, че заедно с нашите клиенти можем да създадем мощен синергизъм, който надхвърля очакванията. Ние уважаваме индивидуалността и разнообразието като катализатор на творчеството. И ние възприемаме концептуалната иновация, за да създадем опит, който ще положи основите за изграждането на нови среди за постигане на по-добро бъдеще. Ние сме Роял Инжененринг!

Нашата мисия и философия

„Роял Инженеринг” ООД поставя силен акцент върху социалния аспект и екипната работа. Високо ценим хората, които поемат отговорността да работят заедно за мисията на компанията, подкрепят целите и решенията на екипа, и вярват в тях.

Служителите се насърчават да работят съгласно високите стандарти на фирмата, постигайки завидни успехи, които са заложени в дългосрочните цели на компанията.

Стремим се взаимно да се мотивираме и израстваме, да демонстрираме енергията, стремежа и ангажимента да постигаме резултати, преодолявайки неизбежните предизвикателства заедно. Това допринася за ефективното делегиране и способността за завършване на проектите в срок.
Основна цел на компанията е да оправдае гласуваното доверие и да се отличи като надежден партньор. Нашият екип от талантливи и опитни професионалисти ни позволява да поемем тази отговорна задача и се стремим да я изпълним с взаимно уважение, доверие и професионализъм.

Ние знаем, че инвестицията в човешкия капитал е най-важната инвестиция за всяка успешна компания!

Искате ли да се присъедините към смел и печеливш отбор ?

В Роял Инженеринг ООД искаме да бъдем мястото, където талантите се развиват. Мястото, което Ви дава възможност и свобода на работа. Това ви позволява да станете най-добрата версия на себе си.

Ние винаги търсим хора, които искат да бъдат част от нещо различно – страстни хора, които могат да предизвикат искри на промяната. Като служител на Роял Инженеринг ООД ще получите прогресивен пакет за заетост и възнаграждение, включващ много обучения и възможности за кариерно развитие.

Ако искате да се присъедините към истинско семейство специалисти по проектиране и дизайн, моля, разгледайте нашите настоящи възможности.

Елате и се присъединете към нас в нашето пътуване, за да станете част от водещ  творчески екип за цялостно проектиране и изпълнение на сгради и съоражения.

Кандидатствай тук