Open/Close Menu Строителство от ново поколение

Контакт с нас:
+359 2 426 73 61

За повече информация:
Пишете ни

2017 е голяма година за технологични иновации в строителната индустрия и това темпо не е вероятно да се забави през 2018 г. Това е добра новина за компаниите, които прегръщат технологиите за подобряване на разходите, безопасността, ефективността и качеството на строителството.

Ако планирате да бъдете сред лидерите, тук ще видите 7 иновации за строителни технологии, които да гледате през 2018 година.

1. Виртуална реалност

Виртуалната реалност най-накрая е излязла от игралната индустрия и е навлязла изцяло в реалния свят. Winter Construction използват 4D модели за виртуална реалност, за да потопят напълно реалистично инвеститори и клиенти в средата на планирано строителство по време на планирането и етапите на проектиране за големи проекти, включително летища, хотели и зоопаркове, паркинги и развлекателни комплекси.

И в двата случая разходката на клиентите чрез напълно интерактивно поглъщащо преживяване преди финализирането на проектите, позволява на инвеститора да разпродаде всички имоти и да продължи с новите планове. Този тип визуализация напълно отговаря на проекта и на неговата реализация, които пък от своя страна напълно отговарят на очакванията на клиентите.

2. Увеличена реалност

Докато виртуалната реалност позволява на потребителите да „ходят“ през 3D и 4D моделирани среди, без всъщност да преместват краката си, подобрената реалност позволява на потребителите да преминават през реални 3D среди разхождайки се, като събират и / или гледат допълнителна информация в реално време за тази среда.

Например, ново приложение за iOS, наречено MeasureKit, позволява на потребителите да насочват своя телефон или iPad към обект или компонент на сграда и да взаимодействат с този компонент през екрана по три полезни начина: Измерване, ниво и поставяне на обекти.

© - Всички права запазени.